«Καμία επένδυση δεν είναι τόσο μεγάλη, όσο η επένδυση στην μικρομεσαία επιχείρηση»

«Καμία επένδυση δεν είναι τόσο μεγάλη, τόσο σημαντική για τον τόπο, όσο η επένδυση στην μικρομεσαία επιχείρηση, στην δημιουργικότητα του Έλληνα».

Χθες βρεθήκαμε στην Ναύπακτο, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας. Είχα την ευκαιρία στον χαιρετισμό μου να πω δύο λόγια για τις ανοικτές πληγές των μικρομεσαίων επιχειρηματιών στην Ελλάδα, όπως η ακρίβεια που ροκανίζει το διαθέσιμο εισόδημα και τους τζίρους αλλά και τα κόκκινα δάνεια, καθώς και για τις λύσεις που προτείνει η Παράταξή μου για αυτά, την σημασία που αποδίδουμε στην επιχειρηματικότητα. Άλλωστε, το ΠΑΣΟΚ οικοδόμησε την μεσαία τάξη στη χώρα στηρίζοντας την μικρομεσαία επιχείρηση. Αυτή ήταν η στρατηγική μας κι έτσι θα το κάνουμε πάλι, όταν ο λαός μας εμπιστευτεί ξανά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ναυπακτίας & Δωρίδας για την πρόσκληση. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε μαζί στην εξεύρεση λύσεων για την στήριξη των επιχειρήσεων του τόπου μας!