Στο πλευρό του Μεσολογγίου η Χρ. Σταρακά για την στελέχωση του νοσοκομείου (αναδημοσίευση)

Την αμέριστη συμπαράστασή της εξέφρασε η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, στις διεκδικήσεις των εργαζομένων του νοσοκομείου Μεσολογγίου αλλά και όλης της τοπικής κοινωνίας σχετικά με την ενίσχυση και στελέχωση της νοσηλευτικής μονάδας.

Η κα Σταρακά επισκέφτηκε πριν από λίγο το νοσοκομείο και συναντήθηκε με την Διοικήτρια Ελένη Φιλιπποπούλου, γιατρούς και νοσηλευτές, συζητώντας μαζί τους για τα προβλήματα του νοσοκομείου. Ενημερώθηκε για τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και για τις προσπάθειες που κάνει η Διοίκηση για στελέχωση οι οποίες όμως ακόμα δεν έχουν αποδώσει. Οι εργαζόμενοι την ενημέρωσαν για τις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες προσπαθούν να προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες υγείας στον πολίτη.

Η κα Σταρακά δήλωσε παρούσα στον αγώνα τους που είναι και αγώνας όλων των φορέων και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, εκφράζοντας την λύπη της που δεν θα μπορεί να είναι παρούσα στην αυριανή κινητοποίηση. Η κα Σταρακά ενημέρωσε ότι μια υποχρέωσή της η οποία είχε προγραμματιστεί από καιρό και δεν μπορεί να αναβληθεί θα την κρατήσει μακριά από αυτή την κινητοποίηση που έχει μεγάλη σπουδαιότητα για το μέλλον του νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Επίσης συμφώνησε με το αίτημα για αποσύνδεση των δυο νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας και την αυτονόμησή τους λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν προς όφελος και των δυο προκειμένου να μπορούν να λειτουργούν ευέλικτα.

Πηγή: Αιχμή