13 Χρόνια Στην Αυτοδιοίκηση: Απερίγραπτη Συγκίνηση

«Οι διαφωνίες μας μπορεί να ήταν και είναι σημαντικές. Μας ενώνει όμως κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Η αγάπη και το ενδιαφέρον για το τόπο μας. Σε αυτό τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο δεν περισσεύει κανείς. Χρειάζεται σύνθεση απόψεων και δυνάμεων για να πάμε μπροστά».

Αυτό ήταν το μήνυμά μου χθες στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου απευθυνόμενη για τελευταία φορά στο σώμα ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς», μετά την απόφασή μου να είμαι υποψήφια Αιτωλοακαρνανίας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στις επικείμενες εκλογές.

Η συγκίνηση που ένιωσα ήταν απερίγραπτη, 13 χρόνια στην αυτοδιοίκηση είναι αυτά…

Είμαι περήφανη για την Παράταξη που δημιουργήσαμε και σίγουρη για το μέλλον της στα χέρια της νέας ηγεσίας, στα χέρια του Παναγιώτη Καψάλη.

Θα είμαι πάντα εδώ, να ασχολούμαι και να ενδιαφέρομαι για τα προβλήματα του τόπου μου, συνεισφέροντας με όλες μου τις δυνάμεις, όπου μου ζητηθεί.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους συνεργάτες μου, όσες και όσους μου έκαναν την τιμή και έγραψαν το όνομά τους δίπλα στο δικό μου στο ψηφοδέλτιο του «Αγρίνιο Μπορείς», αλλά και σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τον δήμαρχο, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και φυσικά τους υπαλλήλους του δήμου για την συνεργασία.