Χριστίνα Σταρακά: Φέρνει ξανά στη Βουλή το κλείσιμο των ΕΛΤΑ Ευηνοχωρίου

Αναφορά προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης με θέμα το κλείσιμο των ΕΛΤΑ Ευηνοχωρίου απέστειλε η Χριστίνα Σταρακά, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ. Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται σε συνέχεια της ερώτησης που είχε καταθέσει εξάλλου τον Οκτώβριο για το κλείσιμο υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ σε μακρινές και δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας, ομάδα βουλευτών του κόμματος με πρωτοβουλία και τότε της κ. Σταρακά.

Στην αναφορά της επισυνάπτει την επιστολή διαμαρτυρίας του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Γαλατά του Δήμου Ναυπακτίας που απέστειλε προς τους θεσμικούς φορείς του Νομού με την οποία εκφράζεται η έντονη ανησυχία του για την παύση λειτουργίας του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ Ευηνοχωρίου και την ανακοίνωση ταχυδρομικής εξυπηρέτησης από τα ΕΛΤΑ Μεσολογγίου.

Το ζήτημα έχει αναστατώσει τους κατοίκους Κοινότητας Γαλατά του Δήμου Ναυπακτίας, οι οποίοι εύλογα ζητάνε να συνεχιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες όπως και πριν προς τους κατοίκους αλλά και στην ευρύτερη περιοχή από το τοπικό υποκατάστημα Ευηνοχωρίου.

Κλείνοντας, η βουλευτής ζητάει ενημέρωση από τον Υπουργό για τις σχετικές προθέσεις και ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί το αρμόδιο Υπουργείο με σκοπό την άμεση επίλυση του ζητήματος.